Alapadatok

Info
Nyugdíjas éveim megfelelő életszínvonalának biztosítására keresek pénzügyi megoldást. Nem kívánok speciális igényfelmérő kérdésekre válaszolni, felvállalom a megfelelő biztosítási termék kiválasztásának kockázatát.
Tudomásom van arról, hogy - az MNB 56/2015-ös rendelete értelmében - ebben az esetben is ki kell töltenem ún. életbiztosítási igényfelmérőt.
Elfogadom, hogy - ennek az igényfelmérőnek a nevemre szóló példányát - a biztosító a kitöltés érdekében megküldje számomra, e-mail címemre, pdf formátumban, melyet eredeti szándékommal összhangban töltök ki. A kitöltött igényfelmérőnek a biztosító számára történő visszaküldésével megerősítem, hogy fenntartom nyugdíjbiztosítási ajánlatomat, külön újabb ajánlat felvétele nélkül.
Info
Büntetőjogi felelősségem tudatában nyilatkozom, hogy természetes személyként a saját nevemben járok el.
Info
Kalkulátorunkat kétféle módon használhatja:
  • Megadhatja, hogy mekkora összeget tud a biztosításra fordítani (havi, negyedéves, féléves, vagy éves szinten, amilyen gyakran a díjat fizetné).
  • Vagy meghatározza, hogy mekkora összeget szeretne megkapni nyugdíjazásakor, amikor a szerződés lejár (elérési biztosítási összeg).
Az elérési biztosítási összeg tartalmazza a garantált 2,1%-os kamatot is, de nem tartalmazza az esetleges többlet hozamot, illetve a befizetés után igénybe vehető adójóváírást. Az összeg feltételezi, hogy Ön minden évben elfogadja a 3%-os indexálást (értékkövetést).
 Ft
Info
Nyugdíjba vonulást követően, amikor a szerződés lejár, ez az a garantált összeg, amit megkap a szerződő abban az esetben, ha minden évben elfogadta a biztosító által javasolt évi 3%-os indexálást (a biztosítási díj évi 3%-os emelését). Az összeg tartalmazza a garantált 2,1%-os kamatot, de nem tartalmazza az esetleges többlet hozamot, sem az igénybe vehető adójóváírást.
Info
A biztosító évente 3%-kal növeli a biztosítás éves díját, hogy ezzel is biztosítsa a szerződés értékállóságát. Az éves 3%-os díjemelést a szerződőnek minden évben joga van elutasítani és azt kérni, hogy ne emelkedjen a biztosítás éves díja.
Info
Kérjük, adja meg, hogy a garantált 2,1%-os technikai kamatot is beleértve milyen átlagos bruttó hozamra számít a nyugdíjazás időpontjáig terjedő időszakban. Az itt megadott hozambecslés a biztosítási díjat nem befolyásolja! A következő oldalon becsült többlethozamot számolunk Önnek a megadott átlagos bruttó hozam alapján.

Díjfizetési adatok

Felhívjuk figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján 260.000 Ft-os éves (65.000 Ft-os negyedéves) biztosítási díjig lehetséges a nyugdíjbiztosítás online megkötése.

Ennél magasabb biztosítási díj esetén a szerződési adatok online megadása és a biztosítási ajánlat elkészítése után személyes ügyfélazonosítás szükséges a szerződés megkötéséhez, mely az Ön által választott MKB bankfiókban vagy ügyfélszolgálatunkon történhet meg.
 Ft
Info
Az Ön által választott díjfizetési gyakorisággal (havonta, negyedévente, félévente vagy évente) fizetendő díj. A minimális havi díj 44 éves korig 5.000 Ft, 45-49 éves kor között 8.000 Ft, 50-60 éves kor között 15.000 Ft. A minimális negyedéves, féléves, éves díj a minimális havidíjak háromszoros, hatszoros, illetve tizenkétszeres értéke.

Díjszámítás mentése

Amennyiben később szeretné folytatni a kalkulációt, illetve biztosítása megkötését, mentse most el az eddig megadott adatokat! E-mail címére elküldjük önnek azt a linket, melyről később ott folytathatja a díjszámítást, ahol előzőleg abbahagyta.

Elmentem az adatokat, később folytatom